Kategorier
Allmänt

Something had to change

Uppdatering från min senaste vecka:

Efter min födelsedag förra veckan så hade jag bokat tid hos frisören för att ta ut allt löshår. Det var jättefint men inte världens bästa kvalité, så det trasslade och tovade sig massor och jag var bara så trött på det. Jag har tänkt ta en paus från löshåret nu över vintern, bland annat för att det kostar mycket men även för att kunna springa till gymmet utan att håret känns i vägen. Sedan kanske jag gör det tjockare igen med några få slingor som jag brukar, men inte en full förlängning. Men nu efter att ha haft massor med löshår så känns mitt eget hår så himla tunt och platt. Vilket jag alltid haft, men det blir väl en extra stor kontrast.

Och efter 3 veckors (!) förkylning känner jag mig äntligen frisk. Förra veckan hostade jag så att jag kräktes flera gånger. Inte superfräscht… Och jag vet inte hur många hundra jag la på halstabletter för att klara av att sitta på jobbet. Men nu känns det som sagt bra! Planen är att vänta några dagar för att vara på den säkra sidan, och sedan är jag så taggad på att gå tillbaka till gymmet!

I helgen tog jag det väldigt lugnt och åt med middag och såg film hos mamma och pappa i lördags. Jag älskar att de bor bara några minuter bort, jag gick över dit i mjukiskläder med vinterjackan över.

Igår fixade jag hemma och eftersom det var ny månad så blev det även lite jobb.

Nu har jag kollat på Bachelor och ska sova. Puss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *