Kategorier
Fest

Mitt 30-årsfirande!

Igår fyllde jag 30! Det firades med stor fest i mina föräldrars hus i lördags. Jag hade bjudit ca 60 personer och vi blev runt 30. Det var en härlig mix av familj, släkt, vänner och kollegor. Vi hade pyntat huset med ljusslingor i alla möjliga färger inomhus och jag hade beställt stora ballonger i glittrigt turkost.

Jag frågade min bror om han kunde stå i baren och han gick all in och byggde en bar! Vi döpte den till ”Kung i baren-baren” eftersom jag och min brorsa såg avsnittet av Så mycket bättre när de bygger en bar och döper den till ”Kung i baren”, och vi skojade då om att den borde ha hetat ”Kung i baren-baren”.

Festen blev väldigt lyckad och de sista gästerna gick strax efter 04 på morgonen. Då hade jag och min familj hållt igång i 12 timmar, vi körde öppet hus från 16:00. Så när vi hade städat huset i söndags och jag kom hem så låg jag i mjukiskläder i min säng tills det var läggdags.

Igår – på min födelsedag – blev jag firad med en rosa prinsesstårta och presenter på jobbet. Så fint! På kvällen åt jag middag med familjen på Moon Cake här på Kungsholmen. Vi skålade i bubbel och åt fantastiskt god asiatisk mat.

Jag har fått så himla fina presenter från alla nära och kära: en resa till Symi i Grekland i september med mina föräldrar och deras två vänner, flera SPA-paket, örhängen från Caroline Svedbom, champagneflaskor och en upplevelsepresent för att få testa flygsimulator. Jag ville bli pilot när jag var yngre så det ska bli spännande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *