Kategorier
Allmänt

Göteborg, babysprinkle & blodgivning

Hallå bloggen! Här var det tyst. Jag har haft mycket jobb senaste tiden, var i Göteborg i 2 dagar för möten förra veckan med min chef och har sträckkollat Bachelor och säsong 2 av The Handmaid’s Tale. Läskig serie, jag har svårt att ta in att det handlar om framtiden.

Igår hade vi Babysprinkle för Paulina som väntar sitt andra barn i januari! Jag, Natta och Marielle åkte hem till Paulina och Robin i Nynäshamn med lunch, tårta, alkoholfritt bubbel och presenter. Vi hade planerat med Robin så att Paulina skulle bli överraskad och vi hade en väldigt mysig lunch tillsammans! Så kul att se deras nya hus också!

Nu är vi inne i sista veckan innan det är jul – helt galet! Jag har inte förstått att det är jul nästa vecka. Efter jobbet passade jag på att gå förbi blodcentralen och lämna blod, det brukar behövas extra mycket inför julen. Det ösregnade ute men inne på blodcentralen är det alltid så mycket värme. Personalen är så himla trevliga och hjälpsamma och det känns fint att få bidra till något viktigt <3

Hoppas allt är fint med er i julstressen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *