Kategorier
Hälsa

Believe you can and you’re halfway there

I Grekland åt jag gott men onyttigt och drack alkohol i 16 dagar. Vi körde två träningspass på båten i början av resan, men sen blev det inget mer. Förra veckan när jag var hemma igen åt jag godis varje dag, jag tappade det helt. Jag hade även PMS förra veckan, så jag valde att fokusera på träningen men struntade i vad jag åt. Jag är bara så glad att jag slapp PMS och mens under semestern.

Jag har gått upp 2 kg efter semestern men jag vet inte om det även varit PMS:en. Jag har väldigt lätt för att gå upp i vikt, men det är mycket svårare att gå ner igen. Innan semestern åt jag inget godis och jag vill komma tillbaka till samma rutiner. I måndags blev det ny månad och nu är det nya tag! Jag har inte ätit godis sedan i lördags och försöker äta nyttigare mat. Förra veckan blev det fyra besök på gymmet och den här veckan hoppas jag på minst fem pass.

Jag sprang 10 km utomhus för en månad sedan och fick ont i knät efter det. Det är fortfarande inte helt bra, jag har inte ont men känner hela tiden av vänster knä. I måndags gick jag ut och testade att jogga 3 km i lugnt tempo, men det känns fortfarande. Jag antar att det bästa är att vila från löpningen och köra på med annan träning ett tag framöver.

Nu kör vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *