Kategorier
Allmänt

Yellow is my happy color

Hej! Bilderna är från en av förra veckans få soliga dagar. Vad händer med sommarvärmen och vädret? Vi är mitt i juli och idag har det varit 14 grader, grått och lite regnigt. Jag var nyligen i Grekland men det känns nästan som att jag har drömt att jag var där.

I fredags övertalade mina kollegor mig att tacka ja till en Tinder-dejt och jag hamnade på Nybrogatan 38 efter jobbet för ett glas vin. Det var trevligt och vi satt på uteserveringen eftersom det var uppehåll. Jag nätdejtade ganska mycket för 5 år sedan men det här var min första Tinder-dejt.

I lördags var jag hemma hos Marielle och Andreas (plus två gullungar) för middag och sen sov jag hos mina föräldrar i Huddinge.

Förra veckan blev det sex träningspass, vilket kändes väldigt bra! Jag hoppas på minst fem pass den här veckan också. Jag försöker få till träning på lunchen nu när jag jobbar och sedan 1-2 pass på helgen. Det känns helt okej att jobba de här veckorna när vädret får det att kännas som höst, men man blir ju lite deppig. Jag hade gärna haft 25-30 grader och strålande sol även om jag jobbar – man blir ju så mycket gladare och piggare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *