Kategorier
Allmänt

Årsresumé 2016

 
 
Vi är långt inne i 2017 men jag har inte hunnit eller orkat ta tag i årsresumén för 2016. Men här kommer den! Mest för min egen skull för att det är kul att kunna gå tillbaka och läsa senare. 2016 var ett fantastiskt år! Jag skulle nog till och med vilja säga att det varit mitt bästa. Jag har vuxit som person och blivit både chef och sambo. Det känns stort!
 
Här finns resumén från 2015.
 
  

 
Köpte lägenhet & flyttade ihop
I februari var vi på visning av lägenheter i ett projekt vid namn 15/20 vid Fridhemsplan på Kungsholmen. Det var totalrenoverade sekelskifteshus som såldes som nyproduktion. Det fanns mest minilägenheter på 16-20 kvm men även några få 2:or att anmäla intresse på. Och vi fick tag på en av dem! Helt galet eftersom det var 8000 intresseanmälningar, men en 2:a på 35 kvm blev alltså vår!
 
Vi skrev kontrakt i februari och har sedan fått gå och vänta och längta till november då det var inflytt. När vi väl fick se vår lägenhet i slutet på oktober kändes det som julafton! Den var så fin! Ganska galet att skriva kontrakt på flera miljoner utan att ens ha sett lägenheten, bara en planlösning, men magkänslan sa ja <3
 
Jobb
Jag gick från Campaign Manager till Head of Ad Operations i februari. Det betyder att jag är ansvarig för teamet Ad Operations och har varit med och anställt och lärt upp nya personer. I september blev jag utnämnd till ”sommarens medarbetare”. Jag vet inte exakt hur drömjobbet ser ut – men det här känns på många sätt som en dröm. Jag får jobba med digital marknadsföring vilket jag tycker är fantastiskt kul, har en grym chef, superhärliga kollegor och har fått resa både inom Sverige och utomlands via jobbet.
 
Under 2016 var jag på kurser och möten i Amsterdam, Oslo, Barcelona, Köpenhamn – och i Sverige i Göteborg, Borås, Jönköping och Malmö. Vi var även iväg på konferens hela gänget till Åre i mars.
 
 

 
Bröllop
I juni gick jag och pojkvännen på hans systers bröllop. Trots typiskt svenskt väder med regn så bjöds det på en fantastiskt fin vigsel och fest!
 
 
 
Summerburst
Jag älskar Summerburst, det känns verkligen som startskottet på sommaren! Förra året var jag där, precis som jag brukar, med min brorsa. Regnet öste ner men jag var glad ändå som fick se bland andra Kygo och David Guetta!
 
 
 
Grekland
I juli åkte jag och Björn till den grekiska ön Korfu för att sola, bada och äta gott i två veckor. Vi bodde på Aeolos Beach Resort och hade all inclusive. Hotellet hade både pool och strand så livet var bra härligt.
 
 

 
 Midnattsloppet
Jag sprang Midnattsloppet för andra gången tillsammans med min kille, brorsa och hans tjej. Sjukt kul, festligt och svettigt!
 
 

 
Helg på landet
I augusti var vi elva personer på Marielles föräldrars landställe på Slandön. En av årets bästa helger! Vi drack rosé, grillade och åkte vattenskidor. Jag har aldrig åkt tidigare men stod upp på första försöket, så kul!
 
 
 
Kent
Jag gick med mina föräldrar på Kent i december. Jag har lyssnat på dem så länge jag kan minnas och det var fint att få se dem en första gång – under deras sista spelning.
 
 
 
 Babyshower
Vi överraskade en av mina närmaste vänner Natta med babyshower innan lilla Oliver kom i december.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *