Kategorier
San Francisco 2011

North Beach Festival

I lördags köade jag, Beatrice och Maya (tjejerna från Schweiz som jag umgås en del med) för att komma in på det populära brunchstället Mama’s. Jag åt otroligt goda amerikanska pannkakor med bär och sirap. Efter brunchen besökte vi North Beach Festival. Det liknade ”hippie-marknaden” vi var på innan med livemusik och lokala konstnärer/artister som sålde sina verk längs med gatan.

När vi kom tillbaka till vandrarhemmet satte vi oss i baren (köket förvandlas till bar på helgerna) där vi mötte två killar från Tyskland och Skottland. Båda var i San Francisco själva och stannade bara över natten, så jag och tjejerna gick vidare med våra nyfunna vänner till en ”riktig” bar. Killen från Skottland gör praktik i en stad i närheten, så vi har pratat om att kanske ses igen innan jag åker hem. När jag först såg honom checka in i receptionen blev jag helt nervös eftersom han är sååå snygg, haha.

Till höger ser ni kön som går längst med gatan. Det tog ca 40 minuter att få komma in.

Men det var absolut värt väntan!

2 svar på ”North Beach Festival”

Verkar som att du har det super kul därborta. <3 Hoppas allt även går bra för dig. Vi får ses så fort du kommer hem. Tjej middag kanske? 😀 puss gumman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *