Kategorier
Reklam & Design

Sponsrad video: Visit Croatia

 
Nu är det snart maj men vårkänslorna känns sådär, i alla fall hos mig. De senaste dagarna har det regnat, haglat och snöat i Stockholm. Det är i stunder som dessa jag är glad att vi fortfarande har allt det härliga framför oss. Maj, juni, juli och augusti. Det har inte ens börjat! För att verkligen se fram emot sommaren till max så har jag och pojkvännen bokat en resa till Medelhavet.
 
Just nu är vi mitt inne i vardagslunken och mitt bästa tips för att klara av stressiga veckor är att ha saker att se fram emot. Visit Croatia vill förmedla just det här i sin video – att vi behöver mer av det goda i livet. God mat, vackra landskap, en avslappnande miljö och trevliga människor. Jag var i Kroatien i september och det var precis lika fint som alla säger att det är. Vackra vyer och turkost hav. Perfekt miljö för att samla energi på, jag hoppas att det blir en resa dit snart igen!
 
Vi bokade två veckor utomlands i sommar eftersom en vecka gick alldeles för fort. Jag och pojkvännen har träffats i snart två år och utlandsresorna har nog varit våra bästa veckor. Man är 100 % avslappnad och ledig, unnar sig god mat, har inga måsten och kan lägga fullt fokus på varandra. Jag ser verkligen fram emot sommaren!
 
Sponsrat inlägg i samarbete med Visit Croatia.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *