Kategorier
Reklam & Design

Sponsrad video: MasterPass by MasterCard

 
Har ni hört talas om tjänsten MasterPass by MasterCard? Det är en digital tjänst där du har tillgång till alla din betalkort – samlade på ett ställe. MasterPass är en digital plånbok som lagrar både din leveransadress och alla dina betalkort på ett och samma ställe, oavsett om det är MasterCard, Visa, American Express eller bonuskort. Med MasterPass handlar du alltså snabbare, enklare och säkrare online.
 
Jag fick den här videon skickad till mig och har inte hört talas om tjänsten tidigare, men den låter så himla smart! Jag har tre betalkort idag och allt som gör min ekonomi och mina köp enklare är varmt välkommet. Jag har ett vanligt VISA-kort, ett MasterCard-kreditkort och ett tredje MasterCard som är kopplat till ett gemensamt konto med min kille. Vi skaffade det för några veckor sedan och kommer använda det för att köpa mat och grejer till bostaden. Ett steg närmare livet som sambos.
 
Jag handlar prylar, kläder och apoteksgrejer online då och då och blir alltid lika irriterad när alla konto-/kortuppgifter måste fyllas i gång på gång. Om den här tjänsten underlättar shoppandet så är det ju grymt bra!
 
Sponsrat inlägg i samarbete med MasterPass by MasterCard.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *