Kategorier
Reklam & Design

Sponsrad video: Jureskog – New York

 
Mästerkocken Johan Jureskog har tillsammans med McDonald’s tagit fram tre unika gourmetburgare som kommer att finnas på menyn fram till 13 juni. Först ut är en New York-inspirerad burgare. Tre favoriter i en alltså: McDonald’s + hamburgare + New York. Jag har aldrig varit i New York men drömmer om att åka dit, jag antar att det är lika fantastiskt och storslaget som alla har berättat. USA är ju ändå hamburgarnas hemland. Jag älskar hamburgare i alla dess former, senast för någon månad sedan åt jag fem stycken på en vecka när jag var med jobbet i Göteborg och Åre. Kanske lite för många även för min smak, haha – men galet gott! Jag tycker de på snabbmatskedjorna kan vara minst lika goda som de på fina restauranger.
 
När jag gick på gymnasiet jobbade jag extra på McDonald’s på Kungsgatan, precis vid Hötorget. Det var kul och lärorikt och efter det har McDonald’s varit mitt förstahandsval när det kommer till hamburgare, jag känner fortfarande lojalitet mot varumärket.
 
Nästa gång jag är sugen på hamburgare kanske jag testar Jureskogs variant som visas i videon! Den innehåller lök, tryffelmajonnäs, gurka och cheddarost. Jag är inte superförtjust i lök – men den ser väldigt god ut!
 
Sponsrat inlägg i samarbete med McDonald’s.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *