Kategorier
Musik

But if you can brave it, I can brave it

 
Allt Kygo släpper blir till guld. Jag älskar varenda singel som han levererar. Nya låten Raging är tillsammans med bandet Kodaline som jag också är svag för. Om två månader är det Summerburst i Stockholm och årets lineup är fantastisk, men en av de jag ser fram emot mest att få se och lyssna på är Kygo. Åh, det kommer bli magiskt!

2 svar på ”But if you can brave it, I can brave it”

Hej Sandra, jag vet inte om du kommer ihåg mig men det är din eviga beundrare Amila 🙂 Din blogg följer med mig än idag 10 år senare 🙂

Hur som, jag och min pojkvän funderar på att åka till Stockholm i sommar och då ingen av oss har varit där sedan vi var barn, undrar vi lite om du kan tipsa om saker man bör göra/se när man är där. Vore supersnällt.

Kramar

P.s. Kul med lägenheten, jag är supertaggad för er flytt 🙂 Men det roligaste är att du är lycklig och kär, efter många turer med piloter och hjärtekrossare, har du hittat din prins och jag är så glad för din skull.

Hej Amila! Jag minns dig, kul att du fortfarande följer med här! 🙂
Kul att ni ska till Stockholm! Jag tycker det är svårt med tips även om jag bor här. Men några tips: Stadshuset, båt-sightseeing, ta en båt till Fjäderholmarna i skärgården, restaurangerna Mälarpaviljongen och Orangeriet.

Tack sötnos! Det ska bli så himla kul och spännande med flytt!

Kram!

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *