Kategorier
Skönhet

We were in love with the sun

Det kändes som vi firade midsommar nummer två igår! Efter världens åskoväder på natten så blev det superfint väder på eftermiddagen och vi var ett gäng tjejer som åt pastasallad och drack rosé i solen. De flesta av mina vänner har barn och de sprang runt på gräsmattan och hoppade studsmatta. Det var en riktigt härlig måndag i juni! Dagsfester är ju livet, speciellt för en kvällstrött person som mig, haha.

Imorse var jag ganska trött när klockan ringde vid sex – men jag var såklart ändå taggad över att åka till tandläkaren för att ta ut tandställningen! Jag fick ta bort allt nedtill men en tand i överkäken hade inte flyttat sig tillräckligt, så jag ska tillbaka på måndag för att ta bort tandställningen upptill. Snart så!

Min brorsa skjutsade mig till Täby och vi fick vänta några timmar mellan att tandställningen togs bort och det gjordes ett avtryck av tänderna – till att en bettskena blev klar. Jag ska ha bettskenan i dygnet runt i 2 månader förutom när jag äter. Den är genomskinlig och supertunn, så det känns ju inte som någonting när man har haft tandställning i 6 månader.

Medan vi väntade så gick vi och fikade på Viggbyholms stationskafé – supermysigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *