Kategorier
Skönhet

Troll med tandställning

Hej finisar! Hoppas ni mår bra! Jag är inne på fjärde veckan i ”karantän”. Och med det menar jag att jag håller mig hemma/utomhus men undviker butiker, gym och sociala grejer. De enda jag umgås med just nu är närmaste familjen och vi åker och handlar en gång i veckan. Då handlar vi även åt farmor och mormor så att de inte behöver gå ut.

Bilderna i det här inlägget är tagna för en månad sedan. Nu känner jag mig som ett troll, haha. Alla ögonfransar har ramlat av och jag har 6,5 veckors utväxt i håret. Jag brukar färga utväxten efter 4 veckor så nu känner jag mig inte riktigt blond längre. Längre ner i inlägget finns bild.

För 1,5 månad sedan fick jag även gummisnoddar hos tandläkaren som ska hålla ihop övre och nedre käken. De sätts fast i tandställningen och ska sitta där dygnet runt förutom när jag äter. På bilden nedan hade jag fått genomskinliga gummisnoddar, men sedan dess har jag bytt till tjockare/tightare som syns mycket mer (men de är svårare att fota eftersom käkarna hålls ihop mer).

Jag känner mig inte snygg just nu – det kommer verkligen bli extreme makeover när samhället återgår till det normala igen!

Men jag och mina nära och kära är friska – det allra viktigaste just nu såklart <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *