Kategorier
Skönhet

Creative Headz

Eftersom min bästis Marielle, som även är frisör, nu är mammaledig så har jag fått hitta en ny frisör. Inte helt lätt efter att ha gått hos samma person i typ 10 år! Jag försökte fråga runt och söka på nätet men många salonger var helt uppbokade inför sommaren. Men så fick jag en tid hos Creative Headz i onsdags och en jätteduktig tjej fixade min utväxt. Jag känner mig som en ny människa och riktigt fräsch i håret!

 

Nu sitter jag och pojkvännen på bussen ut till deras landställe på Vindö. Ha en fantastisk midsommar!
 
 
 

6 svar på ”Creative Headz”

Tack! Är såå nöjd! Men bottenfärg + folieslingor gick på 2000 kr. Klippte inte ens. Det var dyrt… men alla frisörer jag kollade runt hos var helt fullbokade inför sommaren så jag hade inte många val.

Svara

Tack för svar, när jag kör sombre, bayalage (stavning) så går det på runt 2300 kr inkl. klippning och alla tycker att jag betalar för mycket men hur ska man hitta en bra som gör det billigt…Min frisör är föräldraledig och hade funderat på dem, så tack!! :):)

Håller med, svårt att hitta bra pris OCH kvalité! Och de som har lite bättre priser verkade uppbokade nu inför sommaren… Lycka till med letandet och hoppas du hittar någon du blir nöjd med! Tjejen jag var hos heter Sofia och jobbar på Drottninggatan 🙂

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *