Kategorier
Kärlek

And you let her go

De senaste två veckorna har varit de längsta och rörigaste i mitt liv. Jag har jobbat, träffat familjen, pratat, gråtit, kramats, tänkt, sovit oroligt och ätit dåligt.
 
På tisdag kontaktar vi mäklare för att sälja lägenheten vilket känns så himla konstigt och sorgligt. Jag trodde verkligen att det var honom jag skulle gifta mig och skaffa barn med, men livet blir inte alltid som man tänkt sig.
 
Nu är jag hemma hos mamma och pappa för att fira påsk <3
 
(null)

 
(null)
 
(null)
 
(null)

7 svar på ”And you let her go”

Jag är så imponerad av dig. Följt dig i många många år. Du kastar dig ut i ovisshet, flyttar o byter jobb för att utvecklas. Samtidigt har du styrkan att visa dig sårbar, delar med dig när uppsatser och relationer inte blir som det var tänkt. Men i mörka stunder tillägger du alltid att saker löser sig. Det är en beundransvärd egenskap, våga visa sig sårad, visa livet i både med och motgång men också att alltid försöka se att det kommer bli bättre! Önskar dig all lycka!

Tack snälla för de fina orden! Jag är en vanlig människa som vem som helst, och då ingår både glädje och sorg. Jag vet att livet har en fantastisk förmåga av att oftast lösa sig. Det känns såklart inte så nu mitt i allt men man får göra det bästa av situationen. Jag älskar att leva och kommer göra allt jag kan för att skapa mitt drömliv. Kram!

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *