Kategorier
Kärlek

The greater your storm, the brighter your rainbow

(null)
 
Senaste dagarna har varit riktigt jobbiga. I fredags hämtade jag mina sista grejer i förra lägenheten och igår åt jag och Björn middag på Le Bistro i Västermalmsgallerian innan vi gick och kollade att städfirman hade städat ordentligt. Det kändes sorgligt att stänga igen dörren i lägenheten för sista gången och gå åt varsitt håll.
 
I förmiddags var vi på Mäklarhusets kontor på Norr Mälarstrand och lämnade nycklarna till nya ägaren. Nu är allt klart vilket känns både sorgligt och skönt. Det tog tre månader från att det tog slut tills att lägenheten var såld och överlämnad. Det är ganska kort tid samtidigt som de här månaderna har känts oändligt långa.
 
Senaste två veckorna har jag tappat galet mycket hår, det är väl på grund av allt som hänt den här våren. Det ser ut som det bor en hund här hemma eftersom det ligger så mycket hår överallt… Tur att jag har löshår som fyller ut.
 
De här tre månaderna har utan tvekan varit de jobbigaste jag varit med om. Förhoppningsvis går det lättare att blicka framåt nu när allt med lägenheten är klart.

2 svar på ”The greater your storm, the brighter your rainbow”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *