Kategorier
Hem & Inredning

You can only dream when you fell asleep

Igår kom leveransen från IKEA och mina föräldrar kom över och hjälpte till att bygga ihop sängen. Jag är så glad att den precis gick in i sovalkoven bredvid hyllan som tv:n står på (som förra ägaren lämnade kvar). Men det var på håret! Hur härligt var det inte att sova i en riktig säng efter en vecka på en trasig madrass, haha. Sängen är 120 cm bred med inbyggda lådor under.
 
Idag var jag på jobbet efter att ha varit hemma en vecka. Jag känner mig inte frisk ännu men mår mycket bättre och det var kul att vara tillbaka på kontoret! Efter jobbet följde jag med min brorsa och kollade på kostymer, sedan har jag lagat vegetarisk tacos och kollat på senaste avsnittet av Younger.
 
Här kommer lite bilder så att ni förstår lite bättre hur lägenheten ser ut. Sovalkoven är mellan badrummet och köket. Det ser inte så kul ut just nu men jag ska köpa överkast och massa mysiga kuddar! Jag prioriterar ett stort matbord framför soffa, lägenheten är ju bara 22,5 km, så då känns det extra viktigt att sängen blir mysig.
 
(null)

 
(null)

 
(null)

 
(null)

2 svar på ”You can only dream when you fell asleep”

Kanske det! 😍 Jag tänker att jag tar lite i taget för att känna in hur jag vill ha det. Det känns lite tomt vid sängen men på väggen mitt emot ska jag ha en stor tavla, så jag får känna efter hur rummet känns ☺️

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *