Kategorier
Hälsa

Premiärmilen

(null)

Förra veckan kom mensen efter 3,5 månads uppehåll (jag bytte p-piller i december). Jag fick mensvärk som vanligt, men bäst av allt: jag fick ingen PMS! Det är helt fantastiskt, jag känner mig som mig själv igen!


Jag har kört på med 5 träningspass i veckan ett tag nu och jag kämpade mig iväg till gymmet 5 gånger förra veckan också, även om jag aldrig gillat att träna när jag har mensvärk.


Idag sprang jag loppet ”Premiärmilen” ute på Djurgården, intill Stockholms universitet. Jag har inte varit där sedan jag pluggade för flera år sedan. Vädret var strålande och jag hade spring i benen, haha. Jag springer inte snabbt, men jag la mig bakom en tjej med en flagga som det stod ”60 min” på och höll hennes tempo i 4 km. Sedan var jag helt slut och funderade på att ge upp. Jag känner att kroppen orkar mer men jag får svårare att andas när jag springer fort (har troligtvis ansträngningsastma). Men så saktade jag ner farten och tog mig i mål. Det kan ha varit min jobbigaste mil någonsin, men jag slog nytt personligt rekord på 1 timme och 3 minuter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *