Kategorier
Hälsa

The vibe feels so strong

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er! Jag försöker överleva den här vintern med en jäkla massa träning. Jag har ju en alkoholfri månad också för att verkligen ge det här året (och min kropp) en grym start. I fredags var jag på Bodypump 07:00. Det har blivit till en vana nu och det ger en riktigt bra start på dagen!
 
Igår körde jag min favorit Bodycombat och efteråt promenerade jag från Odenplan till ICA Maxi i Lindhagen. Även om jag bott på Kungsholmen i snart 10 år så har jag aldrig varit där innan. Jag fick med mig en stavmixer och färgglada glas hem. Sedan gick jag över till mamma och pappa på Kungsholmstorg för middag. Min Apple Watch visade att jag hade gått över 24 000 steg (med träningspasset inräknat) när jag stupade i säng igår.
 
Idag körde jag veckans 5:e träningspass och det var ett helt nytt pass för mig: Transformer. Det var riktigt tufft och jag var helt genomblöt efteråt, haha. Det kändes som bra träning och jag kommer absolut boka det igen!
 
Utöver en massa träning så har jag hunnit med att tvätta, städa, stryka kläder och göra matlådor. Jag gillar att ha sådant fixat på söndagen så att det är klart inför veckan. Nu ska jag hoppa i myskläderna och fortsätta kolla på UnREAL!
 
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *