Kategorier
Hälsa

Friskis & Svettis eller SATS?

 
Jag har tränat på Friskis & Svettis i 10 år och har alltid stormtrivts. Det var gruppträningen på Friskis som fick mig att gilla att träna i mitten på gymnasiet. Innan dess tyckte jag bara att det var jobbigt, tungt och tråkigt eftersom jag inte hade hittat min grej. På min gymnasieskola fick vi fri tillgång till Friskis istället för traditionella gympalektioner och jag tyckte äntligen att det var kul att träna! Sedan en tid tillbaka har jag vågat mig på styrketräning också och gillar att variera styrka och kondition.
 
Men nu funderar jag på att byta till SATS eftersom de i vissa avseenden känns modernare och fräschare. De har TV-apparater vid löpbanden som Friskis saknar och de har en snygg app som visar din träning i statistik och grafer. Friskis har en väldigt enkel mobilsajt där jag känner att mycket saknas.
 
Det enda jag undrar över är hur fullbokade passen på SATS är, det känns som alla som tränar där får köa sig till en plats, och sedan kanske jag kommer sakna gympan, haha 😉 Vart tränar ni? Någon som bytt från F&S till SATS? Jag tror att enkla medel som en snygg app och TV vid löpbandet skulle öka min motivation!

2 svar på ”Friskis & Svettis eller SATS?”

Satsa på SATS:) man kan enkelt se i appen vart de finns pass, boka pass och se hur många som är i kö. Visst, ofta är det kö på många pass men är man ute i god tid så löser de sig samt att många avbokar. Finns ju många ställen centralt så massvis med pass och tider att välja mellan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *