Kategorier
Hälsa

I’m in the process of becoming the best version of myself

 
Amila: Hej, lite nyfiken på hur det går för dig? Hjälpte alla produkterna? Kan du se någon skillnad på din kropp nu? Hade varit skoj med en liten resume, typ halvårsrapport 🙂 Funderar nämligen själv på om jag ska köra på aminosyror och proteinpulver. Kram
Hej finis! Träningen gick toppen under vintern/våren, men nu under sommaren har jag inte kommit iväg i lika stor utsträckning och därför har jag inte heller fortsatt med aminosyror och kreatin regelbundet, men jag tar proteinpulver efter alla pass. Jag tänkte komma in i rutin efter sommaren igen 🙂
 
Jag beställde aminosyror, kreatin och nytt proteinpulver från Fitnessguru i januari och tog det regelbundet under en längre tid. Jag kände absolut en skillnad och tyckte att jag blev starkare och mer uthållig på passen med hjälp av produkterna. När jag började med alla pulver lyfte jag 15 kg som maxvikt på skivstångspassen, och i mars nådde jag min nuvarande maxvikt: 22,5 kg.
 
Senaste två månaderna har jag gått ner 4 kg, vilket jag även ser på kroppen (”kärlekshandtagen” är äntligen försvunna!). Men muskler väger mer än fett och därför har vågen antagligen inte stått på minus under årets första sex månader. Varför den gör det nu är nog en kombination av att jag tränat samt att jag haft något sämre aptit senaste tiden. Jag äter fortfarande frukost, lunch och middag men småäter mindre mellan måltiderna. Kanske har kroppen ”deffat” utan att det var planerat.
 
När jag varit på skivstång senaste tiden har jag lassat på 20 kg som maxvikt, men när jag är igång ordentligt igen ska jag fortsätta på 22,5 kg – och förhoppningsvis öka! Jag känner mig verkligen starkare i kroppen, och det är kul att se att man orkar lite mer på varje pass. Även när jag inte sett skillnad på kroppen eller vågen så har jag känt skillnad. Och jag ser skillnad när jag lyfter mer vikter på passen. Så jag rekommenderar varmt produkterna eftersom jag själv kommer fortsätta med dem 🙂 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *