Kategorier
Grekland

Midsommar, delfiner & beach club

I fredags seglade vi från ön Andros till Aten där vi skulle lämna tillbaka båten på kvällen. På vägen tillbaka såg vi 5-6 delfiner som simmade och hoppade precis framför båten! Så härlig upplevelse!

När vi hade lagt till i hamnen handlade vi pynt, blomkransar och en massa chark, kex och ostar – och firade en härlig midsommar ombord på båten! Kvällen slutade med att vi satt utomhus och åt popcorn och lyssnade på gamla busringningar från olika radiostationer.

Vid nio på morgonen igår checkade vi ut från båten och åkte med all packning till beach cluben Balux Pool Seaside där vi hängde hela dagen innan det var dags att ta en taxi till flygplatsen. Flyget från Aten skulle gå 21:15 men var försenat en timme. Lite segt, men det var skönt att vi hade direktflyg. Jag delade en taxi från Arlanda med tre av killarna som också skulle till Kungsholmen och kom i säng vid 03:30 i natt. Det gungade lite när jag la mig i sängen efter två veckor ombord på en båt, men det var en dröm att få sova i sin egen säng!

Midsommarfirande på båten!

Delfinerna! Dåliga bilder, sorry, tog dem från en video jag hade på mobilen…

Rosé på Balux Pool Seaside.

På Atens flygplats.

Kungsholmen <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *