Kategorier
Grekland

Hej från Grekland

I fredags kväll flög jag ner med tre andra personer till Grekland. Vi mellanlandade i Riga och sov några timmar på hotell innan vi gick och handlade till båten. Vi packade 8 kundvagnar fulla med lite mat och mycket dricka.

Sedan mötte vi upp resten av gänget (de var på Mykonos några dagar innan vi flög ner) och så hämtade vi ut katamaranen:

Det är den största och lyxigaste båten jag någonsin bott på. Det är jag, en till tjej och 7 killar ombord. Jag hade ingen aning om hur jag skulle sova, men såhär fint bor jag:

Vi startade i Aten och har hittills varit på öarna Serifos och Milos. Igår blåste det typ storm, även om det var fint väder, och vågorna var inte att leka med. Jag blev både yr och illamående men så fort vi la till så gick det över.

Vi har ätit en massa grekisk mat, druckit öl/vin/drinkar och badat. I natt låg vi i hamnen på Milos och nu är vi på väg till andra sidan av samma ö för att kunna bada och sola.

Jag som har kört 5 träningspass i veckan blev väldigt glad när jag fick höra att killarna kör träningspass varje förmiddag! Det var inga dåliga pass heller, jag har träningsvärk i hela kroppen, haha. Då smakar drinkarna extra gott efteråt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *