Kategorier
Grekland

Äntligen sommar

Hej! Äntligen sommar och juni! Jag har haft fullt upp med jobb, träning, en dag i Jönköping för möten och grillfest med vänner.

Förra veckan körde jag 6 träningspass och sprang bland annat en mil i torsdags! Det var min första mil ”på egen hand”. Jag har sprungit 10-21 km på lopp men aldrig 10 km själv. Dock fick jag lite känningar i knäna efteråt, men det kändes ändå bra i lördags så jag gav 100 % på ett Bodycombat-pass (kampsports-inspirerat pass), men efteråt fick jag ännu mer ont i ena knät. Hoppas det går över snart! Jag har bokat om alla pass den här veckan till endast core-inriktade pass (mage/rygg) för att inte belasta knät.

Eftersom det slog om till ny månad i helgen så blev det jobb hemifrån. Det är alltid mycket att göra den 1:a i månaden men hur härligt var det inte att kunna jobba i solen på balkongen med vattnet och båtarna nedanför!

På fredag åker jag till Grekland!! Jag har sån resfeber nu, haha. Jag har tusen grejer i huvudet och det känns som att jag har feber eller är full fast jag är frisk och nykter. De kommande dagarna kommer flyga förbi eftersom det är mycket på jobbet, jag ska packa och har bokat frisören, fransar, naglar och spraytan. Jag har kört spraytan tidigare, men aldrig på sommaren, men jag är så transparent i huden just nu och behöver lite färg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *