Kategorier
Film & Serier

Sex and the City

I lördags bjöd Stockholm på 18 grader och sol – i slutet av september! Magiskt! Jag promenerade till Odenplan i bara t-shirt för att köra Bodycombat.

Det blev en lugn helg och jag hann se klart sista avsnitten av Sex and the City. Så fantastiskt bra serie som jag är sist på den här planeten att se! Men jag kan tänka mig att jag uppskattar den mer nu än om jag hade sett den när jag var 20. Jag älskar all karaktärerna men Charlotte är min favorit <3

Idag körde jag passet The Trip med min chef på SATS Stureplan på lunchen. Jag gillar egentligen inte spinning, men här fick man cykla med en stor virtuell 3D-skärm framför sig där man åkte berg-och-dalbana genom olika miljöer. Jag vet inte om det är ett nytt favoritpass, men det var mycket roligare än vanlig spinning!

Ikväll har jag ätit middag mina föräldrar som precis kommit hem efter 2 veckor i Grekland och nu har jag precis sett  programmet ”Din hjärna” på SVT. Jag gillade verkligen Anders Hansens sommarprat men ville veta MER – och nu kommer en hel serie med honom! Hurra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *