Kategorier
Film & Serier

36 dagar på gatan

 I tisdags åt jag middag på Söders Hjärta med familjen och vänner till mamma och pappa. Varannan tisdag håller pappas jobbarkompis musikquiz i baren där, så det var fullt med folk även om det var en vanlig tisdag.
 
I onsdags skulle jag ha tränat, men jag hade ingen ork och såg sista avsnitten av Bachelor istället. Igår tränade jag Core på lunchen och köpte sista julklapparna efter jobbet och imorse stod jag på SATS 07:00 och körde Bodypump. Jag har varit
himla trött den här veckan, så jag är glad att jag tog mig upp för att träna. Nu är det äntligen lite julledigt!
 
Ikväll har jag fixat ögonfransarna på Finare Fransar, packat inför några dagar i Huddinge och kollat klart på 36 dagar på gatan.
Jag gillade verkligen den serien, den berörde mig. Den handlar om en fotograf som bestämmer sig för att leva som hemlös i Stockholm i 36 dagar. Det känns så sjukt att det mesta utspelar sig kring Centralen – 5 minuter ifrån min lägenhet. Jag går förbi
där varje dag till och från jobbet, jag tränar på SATS bakom Åhléns City och jag shoppar på Drottninggatan. Jag lever i samma område som de här människorna men vi lever helt olika liv. Har du lite tid över i jul så finns serien på SVT Play!
 
(null)

 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *