Kategorier
Fest

50-årsfirande i Sälen

I fredags hämtade mina föräldrar upp mig, min bror och hans tjej vid sju på morgonen. Sedan väntade några timmars bilfärd upp till Sälen där vi var 65 personer som hade samlats för att fira min mosters 50-årsdag. Hon hade hyrt ett hotell som vi alla bodde på och det var släkt och vänner från Stockholm, Dalarna och Polen på plats (hennes man är från Polen).

Efter en välkomstdrink på hotellet så åkte vi till ett lokalt bryggeri för middag och ölprovning. Jag är inte superförtjust i öl, så jag smakade lite men bytte sedan över till vin, men det var en väldigt trevlig aktivitet!

På lördagen var det fullspäckat schema: alla gäster hämtades upp med buss och så åkte vi till ett ställe i skogen där vi grillade lunch, sköt lerduvor och körde fyrhjuling. Jag har varken skjutit eller kört fyrhjuling tidigare, så det var kul att testa! Jag träffade ingen lerduva, vilket några med mer erfarenhet gjorde, men min brorsa som bara har skjutit med pistol en gång var den enda som träffade lerduvor på alla 5 skott!

På lördagskvällen – samma dag som min moster faktiskt fyllde 50 – så var det middag och fest med liveband! Det var öppen bar och jag hade nästan lite för trevligt med alla nära och kära. Att sitta i en bil på väg hem dagen därpå var inte min bästa stund i livet, haha. Men det var värt det!

Idag har jag känt mig lite hängig men jag var på kontoret hela dagen. Vi får se om det bryter ut en förkylning eller om jag vaknar upp pigg och fräsch imorgon igen. Det känns skönt att jag har två veckor på mig att vila upp mig innan jag har min egen 30-årsfest!

Ölprovning på bryggeri.

Min lillebror skjuter lerduvor.

Jag och mamma körde fyrhjuling.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *