Kategorier
Äventyr

So I do it solo

Den här helgen var det Summerburst – som jag älskar! Jag har inte varit på det senaste åren eftersom det krockat med andra planer, men när jag varit där så har det alltid varit med min brorsa som också gillar house/elektronisk musik. Men han ville inte följa med i år, så jag köpte en biljett själv.

När jag sagt till folk att jag ska gå själv har jag fått blandade reaktioner, framför allt från folk som hellre stannar hemma än går på ett event själva. Jag däremot går hellre ensam än inte alls. Om det är något jag inte vill missa så vill jag inte sitta hemma. Genom åren har jag gjort en mängd grejer utan sällskap. Till exempel gått på bio, varit på Lars Winnerbäck-konsert, åkt på charterresa till Kos i Grekland, varit på språkkurs i San Francisco och bott en sommar i Berlin.

Summerburst på egen hand kändes inte som en så stor grej. Jag älskar musiken och det är fullt med folk. Men i fredags skulle en kollega dit, så jag hängde på henne och hennes kompis. Vi hade en väldigt trevlig kväll! Mina favoriter från i fredags var Salvatore Ganacci och Tiësto. Igår gick jag dit själv några timmar och är så glad att jag fick se Dimitri Vegas & Like Mike och Calvin Harris. Vädret var på topp och jag promenerade hem utan jacka. Stockholm levererade verkligen sommar in i det sista!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *