Kategorier
Äventyr

Mölle / Torekov / Båstad

Igår kom jag hem efter några härliga dagar med semester i Skåne tillsammans med mamma och pappa. Vi har ätit gott, druckit vin, badat, ätit glass och haft 25-30 grader varmt. Vi bodde på First Camp Mölle där vi hade hyrt en stuga. Det kändes som det mest corona-säkra alternativet, då kom vi inte i kontakt med andra gäster. Vi fick även höra att det gick över till lågsäsong den här veckan, så det har varit väldigt lugnt med folk och ingen trängsel någonstans.

I söndags när vi kom fram efter ett antal timmar i bilen så åt vi middag på Holy Smoke BBQ som vi hade fått tips om. Deras koncept var amerikanskt och man satt utomhus under stora tält.

I måndags vaknade vi upp i Mölle och åkte till Kullens fyr, fikade med mammas kusin som ofta är i Mölle på somrarna, och tog en sväng till Torekov för lunch.

På kvällen åt vi middag på Systrarna på Piren. Det blev räkor, vitt vin och en magisk solnedgång i hamnen!

I tisdags skulle det bli 30 grader så vi tog med oss handdukar och badkläder och åkte till Kvickbadet som hade sandstrand. Vi solade, badade och åt glass halva dagen.

I torsdags åkte vi till några olika outlets som sålde heminredning och kläder. Det låg i närheten av Båstad, så vi åkte in till stan för att äta lunch. Vi satte oss på Fiskekajens uteservering i Båstad hamn, väldigt mysigt!

Igår satte vi oss i bilen och åkte hem till Stockholm igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *