Kategorier
Äventyr

One night in Båstad

Då har man alltså varit i Båstad, under tennisveckan dessutom. Det var sportbilar (mycket porschar och lamborghinis), snygga båtar, bakåtslickat hår, blondiner, stora solbrillor och rosa skjortor/pikéer på killar precis överallt.

 

Piloten mötte mig på Ängelholms flygplats igår i en rosa piké (han sa själv att endast killar med självförtroende kan bära rosa) – och ja, gott folk, mina ben vek sig. Jag blev knäsvag. Det här ögonblicket hade jag väntat 8 månader på.

 

Sedan mötte vi upp E och L, hans två Sthlmsvänner som befann sig i Skåne. Jag har gemensamma vänner med de båda töserna. Vi kollade kläder i Helsingborg och funderade ett tag på att dra till Danmark för att köpa dricka, men missade färjan.

 

Vi fyra åkte sedan till Båstad och kollade in staden. På kvällen blev det att dricka och mysa på stranden. Riktigt skön kväll 😉 Vi spenderade natten i ett tält på någon bekants mormors tomt. Trångt (4 pers i ett 2-personers tält), men helt okej.

 

Idag, lördag, blev det en seg dag med sol och bad på stranden. Årets första dopp, i underkläder dessutom, eftersom de enda bikinis som såldes i Båstad kostade 800 pix och fanns i large.

 

E och L stannade i Båstad, medan jag och Piloten åkte hem till honom (han bor utanför Ängelholm) och åt middag med hans familj.

 

Jag blev knäsvag när jag såg honom igår morse. Jag hade en klump i magen och gråten i halsen när vi sa hejdå idag. Jag brukar inte gråta offentligt, men herregud så många tårar som rann nerför mina kinder på planet hem. Jag älskar att flyga, men nu ville jag inte åka. Lars Winnerbäck – Kom änglar och Coldplay – Fix you spelades sönder i en timme. Om inte det här är att vara kär, då vet jag inte vad. Men han ska ut och resa galet mycket, så det blir inte mycket mer utav det hela. Vet inte ens vad han vill/tycker/känner.

 

Jo. Okej. Jag är kär. Fan. Familjen kom och hämtade mig på Arlanda, herregud så jag grät när jag kramade mamma. Alla jävla känslor på en och samma gång.

 

Förlåt för det gaaalet långa inlägget. Imorgon blir det skärgården i 4 veckor. Lovar att blogga innan jag åker. Puss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *