Kategorier
Allmänt

We lived for the moment

Senaste veckan har varit fullspäckad! Vi ställde ut på en e-handelsmässa D-Congress i Göteborg i torsdags och det har varit några långa men roliga dagar. Jag och vår VD tog tåget dit i onsdags för att förbereda montern och vi kom hem till Stockholm igår. Några av kollegorna kom och mötte upp oss på mässan och på kvällen var det gemensam middag för utställare och kunder.

I början av veckan följde mässan utvecklingen av Corona-virusets spridning i Sverige, men den blev ändå av. Jag tycker hela grejen är läskig men försöker promenera överallt istället för att åka tunnelbana, spritar händerna och har köpt hem extra mat, mediciner och toapapper. Jag har även hämtat ut alla mediciner som jag haft på recept. Överdrivet enligt vissa, men i Italien har de stängt igen hela städer på grund av smitta/spridning och det är bättre att vara förberedd.

Nu ska jag hem till mina föräldrar för att äta middag med dem och två av deras vänner. Vi ska även se finalen av Melodifestivalen och jag hoppas på vinst för Felix Sandman!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *