Kategorier
Allmänt

We can leave and run away someday

Första jobbveckan rullade på och jag tog mig upp 05:50 i fredags för att köra Bodypump 07:00 innan jobbet. Galet tidigt, men så värt det! Man börjar morgonen på ett bra sätt och kan känna sig duktig hela dagen. Jag ser faktiskt fram emot att ställa klockan samma tid varje fredag under hela hösten.

Det blev totalt 5 träningspass den här veckan och två av dem joggade jag utomhus. I onsdags blev det 6 km och idag 7 km mellan regnskurarna. Jag känner fortfarande av knät lite, men har inte ont, och känner ingenting när jag tränar andra pass. Så kommande veckan ska jag köra på med träningen men vila från löpningen – för att vara i bästa form till Midnattsloppet på lördag!

I veckan var jag även hos frisören för att färga utväxten och jag bad henne ta ut mitt löshår som hade suttit i lite för länge. Jag ska sätta i ny förtjockning men vet inte när, så det känns lite ovant just nu. Bilden ovan togs för några veckor sedan när jag fortfarande hade tjockare hår.

Nu ska jag kolla på Någon som du på SVT Play. Jag såg första säsongen förra sommaren och nu har det kommit nya säsonger! Det är lite som SKAM men från Danmark och med äldre karaktärer. Sen ska jag hoppa i säng tidigt, jag har sovit dåligt senaste två nätterna på grund av mardrömmar och åskoväder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *