Kategorier
Allmänt

Through every long hot heavy summer

I torsdags var jag, Paulina, Marielle och Jenny hemma hos Natta och Henke för att grilla. Det var 30 grader ute och strålande sol – riktigt sommarväder! Alla som var med har barn så de sprang runt på gräsmattan och badade i en uppblåsbar pool. Men det var tyvärr för mycket getingar ute för att sitta ute och äta, så vi gick in en stund.

I fredags var jag, min bror, hans tjej och farmor och farfar hemma hos mamma och pappa i Huddinge. Vi grillade och satt i solen och drack rosé hela dagen. Så mysigt! När farmor och farfar hade åkt hem spelade vi kubb i trädgården.

På lördagen åkte jag tillbaka till stan och gick på ett Bodycombat-pass på SATS Stureplan. Jag promenerade dit och var lika svettig när jag kom fram som om jag redan hade tränat. Det har varit så galet varmt ute! Natten mot söndagen kunde jag inte somna för att det var så varmt och jag vaknade vid 04 och vred på mig en timme innan jag somnade igen.

Igår var jag hos Natta och Henke igen och lunchade med dem plus Jennifer och Tanja. Vi drack cola och åt en god sallad. Perfekt avslutning på veckan! Eftersom jag ändå var i Huddinge så åt jag middag med familjen och sov över. Nu sitter jag och jobbar lite – vi har kontoret stängt men jag har hand om inkorgen den här veckan och jobbar hemifrån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *