Kategorier
Allmänt

Big Little Lies

 
I tisdags hade jag en dag fylld med möten och efter jobbet väntade en AW på nyöppnade Blique by Nobis. På vägen dit passerade jag stället där mitt ex jobbar och tänkte att vi kanske skulle springa på varandra. Det gjorde vi inte, men han ringde mig senare på kvällen. Vi hörs inte så ofta längre, så det kändes verkligen som ett sammanträffande.
 
I onsdags åkte jag, en kollega och vår VD till Karlstad för några möten. Det blev många timmar i bilen fram och tillbaka, men mötena var lyckade, så det var det värt.
 
I torsdags vaknade jag upp med huvudvärk, en klump i halsen och en trötthet som var tyngre än vanligt, så jag har varit hemma sedan dess. Jag har mest sovit och sträckkollat serien Big Little Lies. Så bra! Jag älskar Reese Witherspoon, hon är en av mina absoluta favoritskådisar.
 
Bilderna är från i tisdags då jag hade på mig en ljusrosa kostym inför alla möten. Just nu känner jag mig långt ifrån lika fräsch, haha. Jag har gått runt i mjukiskläder, osminkad och med glasögon i tre dagar. Jag känner mig fortfarande inte bra, men hoppas jag hinner vila upp mig till på måndag. Det är aldrig kul att vara sjuk, men jag är glad att jag har en riktig säng att sova i (när jag var hemma sjuk i höstas hade jag precis flyttat in i min lägenhet och sov på en dålig luftmadrass, haha) – och tur att man kan kolla på TV på ett annat sätt idag än när man var liten och fick nöja sig med det som visades på TV 🙂
 
 

2 svar på ”Big Little Lies”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *