Kategorier
Allmänt

Göteborg

(null)
07:33 i onsdags rullade tåget mot Göteborg där två dygn fullspäckade med möten och e-handelsmässa väntade. Jag, en kollega och vår VD åkte dit och ställde ut med en monter och pratade digital marknadsföring med en massa människor.
Första kvällen i Göteborg satt jag och min kollega på hotellrummet och svarade på mail till tio på kvällen och jag var sååå trött. Jag har fått fler sömntabletter utskrivna eftersom jag fortfarande sover dåligt till och från, men jag trodde
att jag skulle somna av mig själv på två sekunder i onsdags. Men istället låg jag och vred på mig till typ 02. Riktigt segt eftersom det var natten innan mässan. Så hela torsdagen kände jag mig bakis fast jag inte hade druckit.
Igår kom vi tillbaka till kontoret på eftermiddagen och jag fick tag på en naprapat-tid 17:30. Jag har haft ont i nacken hela veckan och massage var precis vad jag behövde!
Idag sov jag bort hela förmiddagen och sedan har jag tvättat, städat och joggat ute en halvtimme. Nu är jag på väg hem till mamma och pappa för middag och Melodifestivalen. Heja John Lundvik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *