Kategorier
Allmänt

The secret of your future is hidden in your daily routine

(null)
 
Januari och februari är inte mina bästa månader. Jag har använt den energi som jag har just nu till jobb och träning. Det har varit dålig aktivitet här i bloggen och jag har inte fått ihop någon årsresumé ännu. Men det kommer!
 
I fredags var jag och två till från jobbet på Bodypump 07:00. Riktigt härlig start på dagen! Efter jobbet var jag hos frisören och fixade utväxten innan jag gick på födelsedagsfirande hos Isabelle. De skulle till Spy Bar efter, men jag var supertrött och åkte hem.
 
Jag bestämde mig i början av året för att låta bli att dricka alkohol i januari, för att verkligen kickstarta året. Jag tränar och tränar och det vore trevligt om det gav effekt också. Så jag drack alkoholfritt vin i fredags. Men jag tror inte att jag hade varit roligare eller haft roligare med alkohol just i fredags 🙂
 
Igår var jag med pappa på IKEA och handlade alla möjliga småsaker och på kvällen åt hela familjen middag. Vi var i Huddinge och jag sov över, så vi hann även med dokumentären om Lady Gaga på Netflix.
 
Idag har jag fixat hemma och tänkte träna, men orkade inte. Det blev ändå 4 pass den här veckan så det känns bra. Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och välja kläder till imorgon. Hoppas ni får en grym start på veckan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *