Kategorier
Allmänt

Borta bra, men hemma…

 

Vi flög hem mitt i natten igår, hittade en SL-buss som gick från Arlanda in till stan (Flygbussarna och Arlanda Express hade inte börjat gå) och handlade mat på McDonald’s innan vi klev in i lägenheten vid 06 på morgonen. Sjukt trötta efter hemresan ser vi att lägenheten fortfarande är en byggarbetsplats. Min mamma hade ju bäddat sängen hos dem ifall att – men vi hade snarare räknat med att det skulle vara stökigt, inte ofärdigt. Ingen hade meddelat oss om att arbetet inte var klart.

 
Vi tog en taxi hem till mina föräldrars lägenhet och somnade vid 8 (det motsvarar 9 grekisk tid, gissa om vi var trötta!) och sov några timmar innan vi ringde den som är ansvarig för bygget. De har inte hunnit lägga om golvet i sovrummet ännu trots att vi var borta i 2 veckor.
 
Igår kväll kunde vi flytta in i lägenheten och idag har vi tvättat men vi kan inte packa upp flyttlådorna eftersom arbetet ska fortsätta. Vi flyttade in i en nyproducerad lägenhet för snart ett år sedan och det är fortfarande inte klart. Igår kände jag mig helt bakis även om jag inte hade druckit alkohol. De här två dagarna på semestern har känts helt bortkastade. Det kommer bli toppenfint i slutändan men jag trodde resan dit skulle vara betydligt smidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *