Kategorier
Allmänt

Åre

Vilken fantastiskt rolig men också intensiv vecka jag haft! Förra söndagen åkte hela jobbet till Åre för kickoff. Vi fick två heldagar med konferens på förmiddagarna och skidåkning på eftermiddagarna. Även om det regnade en del så hade vi väldigt kul i backarna! Första kvällen blev det hamburgare på Broken och andra kvällen åkte vi upp till fjället med bandvagn och åt middag på Buustamons Fjällgård.
 
Hela onsdagen spenderades i bilen på väg hem och alla var trötta men nöjda efter en kul resa. Torsdag och fredag bjöd på mycket jobb på kontoret och ett besök på banken som tog flera timmar för att gå igenom lånet till lägenheten. Så nu i helgen har jag bara tagit det superlugnt och laddat batterierna genom att äta middag med både min familj och sedan pojkvännens familj, träna, mysa med killen och sova massor.
 

 

1 svar på ”Åre”

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med urbanandi.se som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@urbanandi.se alternativt gå in på urbanandi.se och ansök om medlemskap redan idag. (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Åldersgräns 16 år.
Mvh, Tove
urbanandi.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *