Kategorier
Allmänt

Årsresumé 2015

 
2014 var verkligen ett grymt år och 2015 höll samma nivå, men jag tror till och med att 2015 var mitt bästa år hittills!
 
 
 
Mauritius
I februari reste hela familjen till Mauritius för att fira mammas 50-årsdag. I två veckor var vi omringade av vita stränder, turkost hav och exotiska fåglar. Vi åt fantastisk mat, simmade med delfiner och njöt av de soliga dagarna. Det var som hämtat ur en resekatalog, ett riktigt paradis!
 
 
 
Fallskärmshopp
Jag och brorsan hoppade fallskärm på Mauritius! Vi bokade en tid innan vi lämnade Sverige men fick åka ut till flygfältet tre gånger under vår vistelse innan vädergudarna var på vår sida och bjöd på tillräckligt lugnt väder för att hoppa. Att vår turdag råkade infalla på fredagen den 13:e lugnade inte nerverna, men det var det häftigaste jag gjort! Jag både skrek och skrattade på vägen ner och skulle kunna tänka mig att göra om det igen!
 
 
 
Babyboom
Två av mina vänner fick barn i mars, så himla stort! För Marielle hade vi en babyshower med ballonger, godsaker och presenter i överflöd hemma hos mig i januari. Ingen visste om det skulle bli en pojke eller flicka, men det var en liten Leon som tittade ut i mars.
 
 
 
Sista dagen på Metro
Efter 7,5 år på Metro så jobbade jag min sista dag i juli. När jag började blogga på Metrobloggen.se 2007 så hade jag aldrig kunnat drömma om att det skulle leda till både extrajobb och sedan heltidstjänst. Mina heltidstjänster var som Production Manager, Web Analyst och Ad Operations. Det var en otroligt lärorik, rolig och spännande resa som jag är glad att jag fick vara med om.

 
 
 
Nytt äventyr
När en dörr stängs öppnas en annan – jag slutade på Metro och började som Campaign Manager på företaget MatchAds i augusti. Jag har lärt känna nya kollegor, fått se mer av branschen och åkt på resor till Göteborg och Oslo för möten och utbildning. Hösten var intensiv men galet rolig! Under en julfrukost på kontoret i december fick jag utmärkelsen ”Rising star 2015” för bra jobb. Så himla kul!
 
 
 
Rhodos
Jag och pojkvännen åkte på vår första resa tillsammans under sommaren – till Grekland! Vi var på Rhodos i en vecka och njöt av varandras sällskap, hängde på stranden och besökte ett vattenland. Vi bodde i en lägenhet på 7:e våningen och hade utsikt över hela havet. Magiskt!
 
 
 
Festivaler
Jag och brorsan var på Summerburst i juni och November Lights i november. Vi köpte biljetter tidigt, jag gillar när man har saker att se fram emot. På Summerburst fick jag äntligen se Avicii och på November Lights såg vi bland andra Nervo och Armin Van Buuren. Vi såg de två sistnämnde på Tomorrowland i Belgien 2014, men kul att se dem igen!
 
 
 
Träningen
Jag tränade på helt okej under året med några pass i veckan när jag orkade och hann, men min största utmaning var att jag sprang Midnattsloppet! Min pojkvän tyckte att vi skulle anmäla oss och först efter att vi hade gjort det började jag springa, haha. Det kan ha varit tur att jag tog det i den ordningen eftersom jag trodde jag skulle svimma under första rundan. Men jag höll igång bra under våren och sommaren och sprang sedan min första mil under loppet i augusti! Det känner jag mig stolt över! För att bli inspirerad i den vardagliga träningen igen så bytte under hösten från Friskis & Svettis till SATS. Jag hade tränat på Friskis i 10 år men kände att det var dags för något nytt.
 
 
 
Kroatien
I september flög jag och pojkvännen till Kroatien! Vi var bjudna på bröllop och passade på att ta en veckas semester när vi ändå skulle iväg. Vi flög till Rijeka men bodde i staden Pula där även bröllopet var. Vi hade en magisk resa med bra väder, turkost hav och ett otroligt fint bröllop!
 
 
 
Min favorit
Förutom att jag under året fått hänga med min favorit i fjällen, Grekland och Kroatien så har vi firat våra födelsedagar ihop, varit på spa på Yasuragi, klättrat, ätit middagar, varit i skärgården med min familj och varit på hans familjs landställe. Och i augusti firade vi 1 år tillsammans!
 
 
 
Weekend på Åland
I november var jag, Paulina, Marielle och Nathalie i Paulinas familjs hus på Åland. Vi hade en riktig tjejhelg fylld med hemmagjord pizza, hotshots, vin, spel och bubbelbad i regnet. Allt med havet precis utanför huset. Så mysigt!
 
 
 
Fjällen
Jag och pojkvännen körde en favorit i repris från 2014 och avslutade året i svenska fjällen! Bra avslut på ett bra år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *