Kategorier
Allmänt

Take a lover who looks at you like maybe you are magic

 
Kommentar: Har du fortfarande kontakt med dina ex? 🙂 Vill bara veta om jag gör rätt som håller kontakten eller inte och jag har följt din blogg ett tag och ser att du också blivit dumpad av någon du vart kär i :/
 
Svar: Om det är rätt eller inte att ha kontakt tror jag beror på magkänslan, vad du känner för och vad du tror att du mår bäst av. När jag blivit dumpad och personen vill fortsätta vara vänner så har vänner och familj alltid sagt ”Varför då? Ni känner inte samma sak” och även om jag känt att jag fortfarande vill ha kontakt så har jag någonstans därinne vetat att det inte kommer fungera. Men som sagt – det beror på situationen, relationen, magkänslan. Jag tror inte på några generella rätt och fel här, gör det du tror att du mår bäst av. Även om jag ibland kan känna att jag kommer dö singel så är jag samtidigt helt övertygad om att det inte kommer bli så. Livet är fullt av överraskningar och äventyr. Blicka framåt! ♥
 
Nu har jag inte så många ex att prata om, har bara haft ett superkort förhållande, men jag har varit kär fyra gånger och det är ju ändå seriöst. Jag tänkte att vi gör ett kort svar lite längre eftersom alla troligtvis inte hängt med sedan jag började blogga.

2006 // Första killen jag blev kär i heter Fredrik men kallades i bloggen för ”Piloten”. Vi träffades på en fest i Stockholms skärgård sommaren 2006. Jag berättade att jag ville bli pilot och han gjorde just då tester för att komma in på Trafikflygarhögskolan i Lund. Han bodde i Skåne, men vi bytte nummer och sågs en gång i Stockholm efter det. Vi fortsatte hålla kontakten och jag smsade att jag gärna kommer ner till Skåne och hälsar på. Sommaren 2007 flög jag själv ner till Helsingborg/Ängelholm och han hämtade mig på flygplatsen. Jag fick följa med och hälsa på hans familj och så packade jag, han och två av hans tjejkompisar in oss i bilen och åkte till Båstad. Det var tennisvecka men eftersom jag var 17 år då så kom vi inte in någonstans. Vi drack vin på stranden, kysstes för första gången och sov alla fyra i ett pyttelitet tält på en bekants tomt. Dagen därpå flög jag hem och när familjen mötte mig på flygplatsen så rann tårarna. Jag var kär. För första gången. Efter det sågs vi bland annat hemma hos mig (när jag bodde hemma) och han var med på båten med min familj. Men det rann ut i sanden. Efter det har jag träffat honom två gånger då han varit uppe i Stockholm med sin nya tjej. Hon är fantastiskt härlig och jag är inget annat än glad för deras skull. Nu är det sambos och har en son tillsammans. Jag har väldigt lite kontakt med Fredrik, vi önskar varandra god jul och gott nytt år. Han har inte facebook, men jag är vän med hans tjej och ser hur den lilla familjen har det.

2008 // Sommaren 2008 tog jag studenten och en av de personer jag hade umgåtts som mest med i skolan under tre år heter Peter. Han hade gillat mig sedan ettan, men jag var inte intresserad. När vi hade slutat gymnasiet började vi umgås på fritiden – och jag föll för honom. Jag frågade chans i bloggen och han svarade ja. Vi var tillsammans i 2.5 månad innan han gjorde slut med mig på Greta Garbos torg på Söder i september. Jag har inte gått förbi torget sedan dess och vi har inte heller setts sedan det tog slut. Men vi har varandra på facebook och hörs ibland.

2012 // I april 2012 var jag på nattklubben Collage och en kille vid namn Arvid började prata med mig i baren. Vi fortsatte träffas i sex veckor och åt middagar, drack drinkar och såg filmer. Sedan åkte jag till Berlin för tre månaders praktik och jag fortsatte hoppas hela sommaren även om vi inte hördes. Jag skickade ett vykort och skrev ”grattis på födelsedagen” på tyska. När jag kom hem hörde jag av mig och han svarade att han träffat någon annan. Vi har ingen kontakt idag men sprang på varandra i somras.

2013 // Den senaste killen som fick mig på fall var Niclas. Vi började umgås i januari 2013 och dejtade i fyra månader. Det var middagar, filmkvällar, drinkar, museum, promenader, bio och vinprovning. Över valborg åkte vi till Italien. I slutet av maj smsade han mig och frågade om vi skulle ses för en lunch första söndagen i juni. Den första tanken som dök upp i mitt huvud var ”nu gör han slut med mig” eftersom det hängde i luften (även om vi inte var tillsammans). Vi möttes upp för en promenad runt Kungsholmen och när vi skulle äta hade jag ingen aptit. Vi satt på bryggan vid Hornsbergs strand när han berättade att han inte hade några känslor för mig. Vi sågs och sprang på varandra tre gånger under sommaren, men hörs inte längre. När jag såg på facebook att han flög till Italien med en annan tjej i juli så började jag dejta andra igen.

Jag har kysst många grodor genom åren, men här är de som jag blivit kär i. Det korta svaret på frågan: nej, jag har väldigt lite kontakt med mina ”ex”. Tre av fyra har jag på facebook men jag umgås inte med dem. Det är inga hard feelings från min sida om vi skulle ses på stan. Jag har kommit över dem och gått vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *