Kategorier
Allmänt

I think that I should hold on

 
Vaknar upp och möts av ett horoskop som säger åt mig att hålla mig undan från tandläkaren – samma dag som jag ska dit. Om det gjorde ont? Förbannat ont. Jag har aldrig haft hål i tänderna, men mitt tandkött är känsligt. När tandläkaren rensade bort tandsten idag kommenterade han att tandköttet blödde väldigt mycket. Men efter att i 1-2 års tid när jag pluggade på universitetet haft ett tandkött som började blöda dagligen så känns det tusen gånger bättre nu! Det var så illa ett tag att när jag kände blodsmak i munnen vågade jag inte le bland folk för att jag trodde att det skulle synas (hade jag inte tillgång till en spegel föreställde jag mig alltid det värsta: att det rann mellan framtänderna). Tandläkaren jag gick till då sa att det var stress.
 
Men som sagt är det tusen gånger bättre nu. Enda minuset vid besöket idag var att jag fick se bilder som togs och två visdomständer, en i varje kind, pekar rakt in i de andra tänderna. Om de börjar röra på sig blir det inte kul.
 
Vad blev det här för blogginlägg egentligen? Jag har haft en sjukt stressig dag på jobbet, PMS, osv. Kom in på kontoret lite senare på grund av tandläkarbesöket och mailen plingade konstant. Nu ska jag varva ner, tända ljus, dricka té och öppna min Glossybox!

2 svar på ”I think that I should hold on”

Kan kanske lugna dig något angående visdomstandsgrejen. Min tandläkare förklarade att min visdomstand såg ut att växa mot de andra tänderna, men har du tur, sa han, så rätar den upp sig i takt med att den växer. Min rätade upp sig, den gör nog dina med ska du se 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *