Kategorier
Allmänt

I ask not for weaker enemies, but a stronger self

Veckans horoskop från Veckorevyn. Mina kvällar den här veckan är fullspäckade med naprapatbesök, en dejt, frisören och aw med kollegorna. Årets sista arbetsvecka kommer troligtvis gå supersnabbt innan det sedan är dags för 1,5 vecka välbehövlig ledighet!

6 svar på ”I ask not for weaker enemies, but a stronger self”

Hej Sandra!
Det här kanske är det konstigaste mejl du fått men jag måste bara få ur mig det här. Jag har följt din blogg ett tag och jag inspireras verkligen över hur glad och positiv tjej du är. Nu är det så att vi faktiskt har en sak gemensamt. Vi har dejtat samma kille. Bara det att du dejtade honom i våras och jag efter.. Jag vet precis vad du har fått gå igenom eftersom jag har gått igenom samma sak. Och hur det kommer sig att jag hittade din blogg var att han nämnde dig helt random och som du vet vi tjejer är värsta stalkersen haha… Nä men jag vill bara tacka dig för inspirationen att orka gå vidare fastän det är tufft. Tack!

Nä jag åkte aldrig med honom till Italien. Jag började dejta honom efter sommaren tills jag insåg att han tyvärr dejtar flera stycken och inte är ute efter något seriöst. Lite synd men man blir bara starkare som person av att gå vidare. Klart vi kommer hitta de rätta killarna, nytt år och nya tag! Kram 🙂

Jag har gått och funderat på hur jag ska träffa någon och inte direkt när. Hur är det för dig? Är det vänners vänners eller är det jobbet som gör att du du träffar nytt folk och dejtar ofta?

Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *