And then a hero comes along

(null)

(null)

Förra veckan hade jag lite ont i halsen, men det bröt aldrig ut någon förkylning. Jag tog det superlugnt i helgen och sov till 11:30 i lördags. När jag sedan vaknade upp i söndags kände jag mig pigg och helt återställd.

Igår startade veckan med blåst och ösregn på väg till jobbet. Jag hade en papperskasse med matlådor, frukt och löshår i som sprack i botten och allt ramlade ut på gatan samtidigt som paraplyet blåste ut och in. En kille som gick bakom mig i gul regnjacka hjälpte mig att plocka upp alla äpplen som rullade iväg. Jag var helt blöt och visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men jag log hela vägen till kontoret eftersom det finns snälla människor därute!

Efter jobbet hade jag tid hos bästa "Hair by flisan" i Vasastan. Jag hade med mig löshår för att göra håret tjockare, men när hon började sätta i slingorna så fick jag feeling och gjorde håret långt istället! Nu känns det lite mer okej att fylla 30 i november!
Kommentarer
Fia | 2019-10-16, 05:22:10

Såååå snyggt!

Svar: Tack!! <3
Sandra Ajax

PMS-Podden | 2019-10-21, 09:33:25

GULLIS! Tack för fina ord!
Så härligt att du gillar podden. Måste få veta mer om hur du blev av med din PMS? ;) Kram!

Svar: Tack själva för bästa podden!! <3 Jag åt p-piller tidigare men PMS:en blev värre och värre, så jag bokade tid hos en gynekolog. Hon rekommenderade mig att testa ett annat p-piller (Yaz) och hoppa över sockerpillrena. Då får jag ingen mens, men ibland ”bryter den igenom” ändå, men då blir kroppen chockad och jag får ingen PMS innan :) om det inte hade fungerat så sa gynekologen att det alltid finns antidepressiva, men det har jag inte behövt byta till. Kram!
Sandra Ajax

PMS-Podden | 2019-10-21, 09:33:26

GULLIS! Tack för fina ord!
Så härligt att du gillar podden. Måste få veta mer om hur du blev av med din PMS? ;) Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback