Vinnarskallar

I helgen var jag på IKEA med mamma och pappa, såg filmen Unga Astrid, hälsade på farmor och farfar, träffade mormor som är kvar på sjukhuset och åt middag på The Border med hela familjen.
 
Ikväll har jag fixat ögonfransarna på Finare Fransar i Vasastan, packat väskan för två nätter i Göteborg och kollat på Vinnarskallar på TV4 - wow vilka fantastiskt imponerande och starka människor!
 
Jag åker till Göteborg med jobbet imorgon för att stå på e-handelsmässan D-Congress och även om jag tycker att vintern får ge sig nu så gör det inte så mycket när jag ska åka tåg och stå på mässa.
 
 
 
Kommentarer
Emma | 2019-03-06, 13:29:35

Kan du inte berätta lite om singellivet? Eller, om du är det fortfarande såklart :) vi gick ur förhållanden samtidigt ungefär och jag känner ingen i samma fas i livet. Vore kul att höra om du har börjat dejta, ha Tinder och sånt. Själv tycker jag det är så läskigt! Gillar dig och din blogg, följt den i massa år och önskar dig stort lycka till med allt! 😍

Svar: Jag har laddat ner Tinder och klickat runt men inte träffat någon ännu 🙈 Jag har inte riktigt orkat och känt mig så tråkig den här vintern, det kanske känns lättare så fort det blir mer vår ute ☀️ Gulle dig, tack detsamma! Hoppas allt är bra med dig! ✨
Sandra Ajax


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback