You'll find the light that leads home

 
Igår promenerade jag förbi utanför nya lägenheten. Om en månad har jag alltså den här drömmiga vyn direkt utanför porten: Stadshuset, båtar, vatten och ett mysigt promenadstråk. Kan inte riktigt förstå det ännu.
 
Lägenheten uppfyller flera av mina önskemål och mycket mer därtill:
Säng på golvet. Många små lägenheter har loftsäng, vilket jag absolut inte vill ha. Då skippar jag hellre soffan, bara jag får ha sängen på golvet. Jag går ofta på toaletten på natten och vill inte behöva vara rädd för att ramla ner, haha. Jag tycker även att det är ett plus att sängen är i en sovalkov, den har en naturlig plats i rummet.
 
Balkong. Att balkongen dessutom är rymlig och har sjöutsikt är ju en dröm!
 
Bra läge i stan. Jag kan inte tänka mig ett bättre läge! Det är på Kungsholmen men så mycket City det kan bli. Någon kanske drömmer om Vasastan eller Östermalm men det här läget är perfekt för mig. Mina föräldrar kommer flytta tillbaka till sin lägenhet på Kungsholmstorg när jag flyttar ut och min brorsa bor också på Kungsholmen. Så mysigt att ha hela familjen nära!
 
Inte för högt upp. Lägenheten är på 1:a våningen vilket jag tycker är skönt. Jag skulle inte vilja bo på markplan, men jag har heller inte drömt om att bo på 6:e våningen. 1-2 våningar upp tycker jag känns mysigt. Kanske för att jag är uppvuxen i hus?
 
Nyrenoverat kök och badrum. Jag har tummen mitt i handen och vill bara kunna flytta in på en gång. Det är alltså en stor bonus att köket och badrummet är nyrenoverat! Att det är gasspis känns lite läskigt, men vi hade det på båten i 19 år så jag kommer väl vänja mig.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback