Tjejmilen

 
Idag sprang jag Tjejmilen för första gången! Med Midnattsloppet färskt i minnet så tycker jag tyvärr inte att det här var en lika fantastisk upplevelse. Men det var ett bra träningspass :)
 
När jag först kom ut till Gärdet så var det galet långa köer till toaletterna, jag stod i kö i 45 minuter och fick sedan springa bort till starten. Under själva loppet insåg jag snabbt att det här loppet är svårt att springa på bra tid eftersom det var väldigt trångt på banan. På Midnattsloppet tycker jag de flesta som vill ta det lugnare är bra på att hålla till höger, men här promenerade folk både till höger och vänster.
 
Det var inte heller samma folkfest längs med vägen, men det hade jag inte heller räknat med. Men jag trodde att det skulle vara mer event/musik längs med banan. Jag som behöver musik som pepp ångrar att jag inte tog med egna hörlurar. Men det var en härlig sträcka i fin miljö ute på Djurgården och jag kan tänka mig att Tjejmilen är roligare att springa tillsammans med vänner och ha picknick efteråt.
 
Jag sprang på strax under 66 minuter och är nöjd med min insats. Det var en bra uppladdning inför Stockholm Halvmarathon om två veckor!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback