Slowly finding a way back home

På eftermiddagen åkte jag ut till Kvarnholmen i Nacka för tillträde och så fick jag nycklarna! Nu är lägenheten min!!

Jag mötte upp mamma och pappa i stan efteråt och så gick vi förbi nya lägenheten. Imorgon ska vi flytta över saker och åka till IKEA, så förhoppningsvis flyttar jag in imorgon, annars på söndag.

Vilken dag! Jag är helt slut och ska gå och lägga mig nu. Halsen och huvudvärken var värre idag än tidigare dagar, det kanske blev så eftersom jag var så uppspelt :)

Här kommer några snabba bilder som jag fotade medan bästa pappa spacklade där det behövdes. Kan inte riktigt förstå att jag ska bo såhär fint och med sjöutsikt! Dröm!

(null)

(null)

(null)

(null)


Pirrig som inför julafton

(null)
 
(null)
 
 
Hej finisar! Igår kom vi tillbaka till Stockholm vid 19 efter många timmar i bilen hem från Halmstad. Det var lyckade möten båda dagarna, men det var även skönt att vara tillbaka på kontoret idag. Man uppskattar att jobba med dubbla skärmar vid ett skrivbord efter att ha suttit med datorn i knät i bilen.
 
Den senaste tiden har jag sett över mina utgifter eftersom min månadskostnad för boende, lån, amortering och liknande kommer vara nästan det dubbla mot när jag var sambo. Jag har bland annat bytt till ett billigare märke för endagslinser och idag var jag och hos en ny frisör (jag var hos Felicia i Vasastan och är supernöjd!). Jag fixar utväxten var 5:e vecka och vill inte sluta med saker jag gillar, så det lönar sig att göra research för att få bättre priser.
 
Imorgon har jag tagit ledigt på eftermiddagen för att åka ut till Kvarnholmen i Nacka för tillträde av lägenheten. Det känns som dagen före julafton och jag är helt pirrig! Vet inte om jag kommer kunna sova, haha :)

Roadtrip

(null)

Igår var första arbetsdagen efter semestern och efter jobbet fixade jag ögonfransarna och tvättade. Jag somnade på två sekunder när jag la huvudet på kudden och imorse ringde klockan tidigt igen. Nu sitter jag, en kollega och vår chef i en bil på väg mot Borås, Göteborg och Halmstad för två dagar med möten.

Det behövs mycket kaffe idag eftersom jag är trött, har ont i halsen och huvudvärk. Hela familjen var förkyld till och från i Grekland, så det är inte konstigt. Jag känner mig inte hängig eller febrig, så förhoppningsvis går det över snabbt. Jag är glad att jag inte blev sjuk innan halvamarathon och Grekland i alla fall.

Det känns skönt att vi är på roadtrip i två dagar - då kommer veckan gå snabbt. Jag ser ju fram emot fredag och tillträdet!