Öppnas i händelse av min död

(null)

Jag blev hemma sjuk hela veckan. Jag minns inte ens när jag var sjuk senast, har inte varit det på över ett år, men ibland åker man dit. Huvudvärken och febern har gått över men jag känner mig fortfarande inte helt hundra. Det är såklart mysigt att lära känna lägenheten, men det har varit väldigt tråkigt att vara hemma och jag har mest sovit och kollat serier. Ser fram emot att gå till jobbet på måndag! Jag sover dessutom på en uppblåsbar madrass som tappar luften efter halva natten, så gissa om jag längtar efter sängen som kommer på söndag! Världens bästa bror kom över och hjälpte mig få igång wifi igår så nu börjar det ordna upp sig här hemma.
 
Jag läser mest böcker när jag är ledig och den här sommaren har jag hunnit med tre böcker. Jag började sommaren med Just nu är jag här och Samtal med vänner men de föll mig tyvärr inte i smaken. Även om jag inte gillar en bok eller en film så vill jag ändå läsa eller se klart. Jag vill avsluta det jag påbörjat och tänker att den kanske bara har en seg start. Men så läste jag Öppnas i händelse av min död i Grekland och den var riktigt bra! Rekommenderas!
 
Nu ska jag gå över till mammas och pappas lägenhet vid Kungsholmstorg för middag och Idol. Så fantastiskt att jag bor 5 minuter ifrån dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback