We were born to be real, not perfect

(null)
 
Även om jag vet exakt när jag får PMS så blir jag alltid lika förvånad. Varannan månad känns det lite lättare och varannan månad liksom kliar det i hela kroppen av obehag. Just nu är jag inne i en sådan period. Bara att välja kläder imorse var ett omöjligt projekt, allt kändes helt fel. Halva min garderob består av färg och glitter, men jag testade helt vanliga outfits i neutrala färger och ändå kändes allt jag tog på mig fult och fel.
 
Jag har fortsatt med p-piller även om jag är singel, för min egen skull, för att veta exakt när jag får mens och PMS och lättare kunna planera min vardag. Två veckor innan mens drar PMS:en igång för mig och jag blir irriterad, grinig, gråtig och trött. Får ont i magen, svullna bröst och känner mig tung i kroppen. Jag svettas och det liksom "kliar i kroppen" av oro och ångest utan anledning.
 
Det enda jag har märkt som hjälper lite är att "leva hälsosamt". Alltså träna, sova ordentligt och inte äta för mycket skräp eller dricka för mycket alkohol. Inte det lättaste när allt jag vill är att vira in mig i duntäcket och stoppa i mig ostbågar och choklad i mängder - inte gå till gymmet och äta morötter. Jag har googlat och lyssnat igenom alla avsnitt av PMS-podden men det verkar tyvärr inte finnas någon magisk lösning.
 
Ikväll har jag tvättat, ätit glass och kollat på serier. Men nu ska jag "unna" mig något bra: att sova tidigt. Puss!
 
 

Like autumn leaves

Igår firade vi pappas födelsedag med middag i Huddinge och sedan såg vi Så mycket bättre. Wow vad Albin var bra! Här finns låten på Spotify om ni missade. Jag, min brorsa och hans tjej sov över och idag hjälpte hela familjen till att kratta ihop alla löv på tomten innan det började hagla.
 
Nu har jag duschat, kollat på serier och testat nya glassen som smakar lussebulle. Jag älskar allt med saffran, och denna var god men lite väl söt och mäktig. Vilket ju kanske är bra, då äter man inte för mycket :)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 

I want to make you sweat

(null)


Igår körde jag 30 minuter på crosstrainern igen. Det var inte supersvettigt, men ändå skönt att röra på sig en halvtimme på lunchen. Jag ökade styrkan på maskinen var 10:e minut för att få mer motstånd. Då kändes fikat, som vi har som tradition på kontoret varje fredag, ännu godare.
 
 Idag har jag startat helgen med Bodycombat. Veckans tredje pass, härligt! Det blev även 30 minuters promenad bort till Odenplan där passet var.

Nu sitter jag i bilen med min brorsa och hans tjej på väg till Huddinge. Vi ska fira pappas födelsedag! Jag har inte hunnit duscha ännu, jag prioriterade bara att hinna med passet, så jag får duscha hos mamma och pappa innan gästerna kommer.

Hoppas ni får en fin lördag!