Leave me to dream

(null)


(null)

Igår kom mamma och pappa hem till mig och hjälpte till med byrån som jag fick i födelsedagspresent. Jag hade byggt ihop nästan allt själv, det var några småsaker som inte stämde, men när den var monterad och klar så gick den inte in i klädkammaren. Jag hade tagit måtten för utrymmet inne i klädkammaren, men dörren var smalare. Så vi fick plocka isär delarna och montera ihop den inne i klädkammaren istället. Segt, men se så bra det blev! Nu är det dock fullt igen med kläder på stången ovanför byrån och dammsugare och tvättkorg framför. Men det är lite mer ordning och reda där inne :)

Nu är jag hemma och har bäddat med mitt nya duntäcke som jag köpte på Black Friday. Jag valde det dyraste och varmaste täcket som fanns på Hemtex - jag vill ha det så fluffigt som möjligt! Eftersom jag inte har någon soffa så känns det extra viktigt att ha en härlig sänghörna. Hoppas det lever upp till förväntningarna!


Kommentarer
Rebecca | 2018-12-02, 11:04:35

Visst har du varit i Berlin flera gånger? Kan du inte ge dina bästa tips på do`s & dont´s, och vad man bör se/göra förutom alla typiska sevärdigheter? Jag är ute efter god mat, trevliga barer (gärna jazz) och folkliv.
Kram! Och tack för en väldigt trevlig blogg :)

Svar: Jag bodde i Berlin sommaren 2012 och var där i mars i år, men tyvärr har jag inga tips. Jag sökte efter de barer jag mindes från 2012 men de fanns inte kvar längre. Och när jag var där med min pappa nu i mars så gick vi in där vi kände för det. Vi åt bland annat middag på Masaniello på Hasenheide 20 i Kreuzberg, det var mysigt. Men jag tror du kommer få det toppen oavsett! Det finns säkert massa bra tips på nätet :) Kram!
Sandra Ajax


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback